Loading Downloads
54Episodes
TV & Film

Svensk Podcast om skräckfilm, Patrik och Fredrik guidar er genom skräckfilmernas värld och diskuterar bakgrund och historikwww.skrackfilmcirkeln.com

Om Oss

September 6, 2019

Skräckfilmcirkeln startade som en studiecirkel på ABF i Eskilstuna 2014 Fredrik Rosengren bestämde sig för att starta en studiecirkel där man skulle titta på skräckfilm. Men det fanns ett problem: att bara titta på film räknas inte som folkbildning. Snabbtänkt som Fredrik är så kom han på att man kan lägga till en föreläsning innan varje film och på så vis göra varje träff till ett kulturevenemang. Sedan dess har över 90 filmer, dess innehåll och bakgrunder hamnat under mikroskåp och fått en analys av deltagarna.

Vi som vägleder dig genom skräckfilmens värld:

Patrik Norén (till höger) Informationsdesigner, grundare till podcasten och skräckfilmssamlare Favoritsubgenres: zombies, slasher och found footage Jag tittar på skräckfilm så ofta jag hinner och för det tycker familjen jag är tokig. Jag anser det vara ett utmärkt sätt att lämna nutiden och ta en resa in i den fiktiva världen där de mest obskyra händelserna inte hänt. Instagram: @patriknboule Twitter: @patriknboule

Fredrik Rosengren (till vänster) Präststuderande, allvetande inom skräck, grundare till studiecirkeln
Favoritsubgenres: slasher, evil animals och vampyrer
Jag är en kattälskande skräckfilmsentusiast som håller på att studera till präst. Skräck har intresserat mig sedan jag var 12 och nu vid 35 års ålder har jag inte tröttnat för skräckfilm uppfinner alltid sig själv.
Instagram: @cid256

och tillsammans blir vi.. Skräckfilmcirkeln!


Podcasten är, och kommer alltid vara, gratis för alla att lyssna på.
Vi sträcker ut en hand till er lyssnare och hoppas på att ni vill bidra till podcasten via Ko-Fi.com eller via vår PayPalinsamling. 
Ni bidrar till avgifterna för domäner och lagring av media.
Se länkarna till vänster för mer information

<------

Play this podcast on Podbean App